Talven ikävöinti

Runoilija Koskelo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi!
 

Kohta meille takatalvi iskee,
eikä tule talvi nihkee,
siitä varmasti moni nauttisi,
eikä kukaan ulkona pulloa heiluttaisi,
ei lämpimiä säitä,
eikä ukkoskuuroja näitä,
ei päässäkään keittäisi,
saisi talvi siis tulla takaisin,

ja pihkat

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot