Hiekka jalkapohjieni alla

Runoilija Huiskahäntä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä sanoisi.. olen valokuvausta harrastava elokuvauksen opiskelija, joka kirjoittelee enemmän tai vähemmän satunnaisesti runoja. Useimmiten ne syntyvät öisin haaveillessa :)
 

Sä kuljit keskellä
mä takana, hieman sivussa

käsi tunsi sen
viljantähkät yössä

Sanoit että keskellä on kivaa
koska heinät kutittaa

Kuu valaisi polun
ja hiekkatien

jossa astelit
ja välillä käännyit

katsoit minua

ja silmäsi loistivat kuin kuu.

Ne puhuivat yöstä

Salaisuuksien maailmasta
mikä usvaan verhoutuu

Oloni oli unta
hiekka ei tuntunut jalkapohjieni alla

Silloin suljimme silmämme,
hengitimme syvään

pihalla maitotonkissa oli horsmia
kissa hymyili hämärän seinustan vierellä

ja yö oli raikkaampi kuin koskaan.

Se oli taikaa,

se oli taikaa,

ja silloin tiesimme sen,

elämässä
olisimme vain me.

Selite: 
Runon musiikki: Roger Eno - A Paler Sky (http://www.youtube.com/watch?v=-Aqn4y5FgiM)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot