Polynesian aallot

Runoilija Huiskahäntä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä sanoisi.. olen valokuvausta harrastava elokuvauksen opiskelija, joka kirjoittelee enemmän tai vähemmän satunnaisesti runoja. Useimmiten ne syntyvät öisin haaveillessa :)
 

Millaista olisi

elää hetken unelmassa

Ei olisi töitä

seuraavana päivänä

ei rajoitteita

ei mitään

vain sinut

kun katseesi nielee minut

Miksi emme voisi kiivetä taivaaseen
koska rajojahan ei ole

makaamme katolla

emme kuule huutoja

yllä Coloradon taivas

ja alla Polynesian aallot

Hymysi hukuttaa
mutta haluan hukkua

hengitän hiuksiasi

taivaan rytmi säestää

kosketat korvaani

huomista ei ole

käsivarret
iho

mittaavat minuutteja

ja huulesi

suolaa iholtani

katseessasi ajaton tuli

maailma loppuu
minut nostetaan pintaan

ja herään todellisuuteen

enää vain aaltojen kaiku
kertoo sen

se oli totta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot