Nyt ja aina

Runoilija Huiskahäntä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä sanoisi.. olen valokuvausta harrastava elokuvauksen opiskelija, joka kirjoittelee enemmän tai vähemmän satunnaisesti runoja. Useimmiten ne syntyvät öisin haaveillessa :)
 

Hento valo
kajastaa vaalean verhon lävitse

hiljainen huone, vanha katto
ja se tuoksu.

Kaiuttimet pahvilaatikon päällä
vanhoja lehtiä nurkassa

Herkät pianosävelet
kaikuvat huoneessa

hyväilevät vanhaa nojatuolia

ja ikkunaa
johon ropisee vesi.

Katson siitä ulos

seinän vieressä on saappaat
ja ämpäri pihakuistilla

Vanha lamppu piharakennuksen seinässä
kellertävä kajo hiekassa

ja pisarat lätäköissä.

Sisällä on lämmin.
Ulkona huokuu metsä.

Rakastan.

Nyt ja aina.

Selite: 
Runon tunnelmamusiikki: John Cage - In a Landscape (1948): http://www.youtube.com/watch?v=XF1DoVdHM9M
Kategoria: 
 

Kommentit

Menneen ajan tunnelmaa.Runolla on jotenkin rauhoittava vaikutus.Hieno:)

 

Käyttäjän kaikki runot