Seuraa minua

Runoilija Huiskahäntä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä sanoisi.. olen valokuvausta harrastava elokuvauksen opiskelija, joka kirjoittelee enemmän tai vähemmän satunnaisesti runoja. Useimmiten ne syntyvät öisin haaveillessa :)
 

vierekkäin

samassa rytmissä

hiutaleet laskeutuvat kun kävelemme

meidän ei tarvitse katsoa toisiamme

koska katsomme samaan suuntaan

"now follow me slowly
over the stars,
where we reach the sky"

sormet kietoutuvat toisten ympärille

puristus

se tunne kehossa

hengitämme raikasta pakkasilmaa

ja kitara jatkaa soittoaan

Selite: 
Runon musiikki: Bang Gang - Follow (http://www.youtube.com/watch?v=uhF8esQQYCs)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, kaunis runo.

Lisäksi vielä kiitos, oli nimittäin pakko kuunnella toi biisi kun monia hyviä olit laittanut noihin aikaisempiin runoihin, ja se oli kyllä loistava!

Eihän tässä muuta voi kuin seurata runo toisensa jälkeen.
Aistikasta, herkkää, voimakasta, upeaa. Iho on kananlihalla.

 

Käyttäjän kaikki runot