Kyyhkynen

Runoilija Huiskahäntä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä sanoisi.. olen valokuvausta harrastava elokuvauksen opiskelija, joka kirjoittelee enemmän tai vähemmän satunnaisesti runoja. Useimmiten ne syntyvät öisin haaveillessa :)
 

Kun illan hämyssä,
iäti hiipivästä pelosta huolimatta

lähdet kävelemään
yksin, polkua pitkin

ja sinulla on usko

tuuli tulee kertomaan sinulle vielä tarinoita
joista et ole uneksinutkaan

Maailma ei koskaan muotoudu sellaiseksi
joksi sen itse maalaisi

Kun kävelet yksin,
huomaat kuitenkin, että ylläsi lentää lintu

seuraat sen kaartelua

sekin on yksin

yllään vain taivas
allaan vain maa

mutta se kaartelee
varman oloisesti
jopa leikkisästi

yön hiljaista lauluaan

koska taivaasta käsin
näkee paremmin

Tunne tuuli kasvoillasi

näe linnun vapaa lento

hengitä yön raikkautta

Sillä sinä elät

olet tässä hetkessä
ja nyt

vain yhden kerran

Kun tuuli on vallannut hiuksesi
ja kutsunut luonnon mukaan konserttiinsa

koko metsä huokuu sitä elämää

joka liitelee ylläsi yksin
ja katsoo sinua

armon silmin.

Ja kun avaat silmäsi

näet, että maailma ei koskaan muotoudu sellaiseksi,
joksi sen itse maalaisi

vaan kauniimmaksi, mitä olisi koskaan osannut kuvitella.

Selite: 
Runon musiikki: Ólafur Arnalds - Loftið verður skyndilega kalt (http://www.youtube.com/watch?v=A4ubQZ6HCIY)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot