Lasinorsu

Runoilija Tiitikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lay beside me under wicked sky.



With a sigh you turn away
With a deepening heart no words to say
You will find that the world has changed forever
The trees are now turning from green to gold
And the sun is now fading
I wish I could hold you closer.






 

Yöt olivat viileitä
niiden tuulet vaikeroivat hiljaisimpina koko huoneessa
jonka nurkissa hämärä värjyi
kuin alakuloinen kitaran sävel

jota se poika tapasi joskus näppäillä
hopeasormillaan

unettomina tunteina
se tyttö puristi kaulaansa jossa roikkui
ketjussa

lasinen norsu

sen tytön puuterilumikasvot
kurottivat
anoivat tuhkakuuta

sen tytön vartalo oli spiraalilla
sotkeutuneena lakanaan

jonka päällä se poika joskus tapasi loikoilla

sen tytön jokainen pisama
jokainen auringonhehkuinen hiuskiehkura
kaipasi sitä poikaa

joka sai nostettua sen tytön avaruuteen ja
jonka tähtikipinöiden tuiskeessa
suuteli sitä pehmeästi ja
yritti turhaan kutittaa sitä

toden totta
se tyttö kuvitteli uneksivansa

jolloin pienet syöksyhampaat
porautuivat kämmeniin

Selite: 
Olipa kerran - jos tuhannenkin - ikävä
Kategoria: 
 

Kommentit

oh my gaad <3 ;__; TÄÄ OLI AIVAN USKOMATTOMAN IHANA. ja meet kyl koko runoilija mun suosikkeihin, nää on jotain taivaallista nää sun runos. rakastuin. *alemmuuskompleksi*

puuterilumikasvot tallettuivat kämmeniksi kasvoilleni<3

Koskettavia vertauksia ja hienoja tunnelmia.

Halusin lukea tän runon hitaasti että voin kuvitella kaiken tämän mielessäni. Todella taidolla tehty.

Mie pidän näistä mielenliikkeistä runossasi. Kuljetat lukijaa ihan mielesi mukaan. Lähes tunnen tuon tytön ikävän. Suorastaan raaka on runon viimeinen säe ~vaikka niinhän se on unelmasta herääminen todellisuuteenkin.

hrrh.. on muuten aivan uskomattoman kaunista ja mimimäistä sanailua.
hiljainen, värisevä kuutamo ja kuristava ikävä.. kaunis poika, kaunis tyttö.. aivan mieletön runo. tää on ihana. <3
ps. kultakutriseni kirjota useemmin, sä oot selkeesti niin lahjakas sanojen kanssa! <3

ihana! tulee niin paljon kuvia mieleen :) sellaista kuunvalolla valaistia ja maagista... ja surullista, vähän kuollutt.

Aivan ihana runonen sulta taasen <3

Tuli mieleen SMG:n musiikki.
Ihastuin lopetukseesi, tosi upea ^^

Eikun säveltämään tätä kitaralla :)) Aivan ihana <3 Suosikkeihin koko sydämelläni perkele!

 

Käyttäjän kaikki runot