Snowed under

Runoilija Tiitikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lay beside me under wicked sky.



With a sigh you turn away
With a deepening heart no words to say
You will find that the world has changed forever
The trees are now turning from green to gold
And the sun is now fading
I wish I could hold you closer.






 

Taivas sirottelee valkokultaa
timantteja hiuksille

tienvarret hohkaavat kylmää valkeaa
minun sormiani paleltaa niin kovin paljon
eikä ole mitään
mitä puristaa tiukasti

vain jäätävää ilmaa

tie on liian pimeä
miksei kukaan ole sytyttänyt
hehkuvia lyhtyjä

valaisemaan polkuja
paljastamaan hiipiviä jalanjälkiä
hangessa

kasvot kohti mustaa taivasta
odotan hiutaleiden putoavan huulille
ja jos putoavatkin

niille ne sulavat
sokeriksi

se on kipeä
se voi olla myös rakkaudenkipeä

Selite: 
sniff. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.
Erityisen Hieno tuo alun `Taivas sirottelee valkokultaa, timantteja hiuksille`.

Ihania nämä runosi.

Tunnelma on suorastaan viileä tämän runon polulla, ehkä se tuntuu siltä vielä enemmän kesäkuun ajankohdan vuoksi (vaikka ilma ei juurikaan tällä hetkellä poikkea runosta ~no, ehkä ei ihan hiutaleita kumminkaan). Taitavasti runominä johdattelee lukijaansa runomaiseman poluilla. Upea, kipeän koskettava tuo runon päätös.

Voi, tämä on ihana. Kaunis harmi.

Taidokas koskettava runo, minkä tunnelma säilyy loppuun asti melkein. Loppu jotenkin on liian sokerinen.

ihana kyynelientäyteinen haikea sniiif runo<3 Todella kaunis ja sydäntäriipivä :))

oh.. ja sniisk
miten herkkää ja nättiä ja ihanaa ja hentoa ja
ah miten kaunis

oi tää on ihana

en oikee osaa sanoo mitää fiksua
mut tää on vaa niin kaunis, aivan ihana tunnelma alusta loppuun saakka
tykkään ♥

(ps pakko sanoa ja pilata kaunis tunnelma, eikös se ollutkaan valkosta paskaa toi taivaalta tuleva lumi? ;))

Kaunista, tosi kuvallista kieltä.

Kaunis runo on. :)

 

Käyttäjän kaikki runot