Sydämenmuotoinen suklaarasia

Runoilija Tiitikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lay beside me under wicked sky.



With a sigh you turn away
With a deepening heart no words to say
You will find that the world has changed forever
The trees are now turning from green to gold
And the sun is now fading
I wish I could hold you closer.






 

Eilen kaikki oli sokerihuurrettua
sormet jääkylminä mutta tohkeissaan
näpräsivät aaltokuvioista sormustasi

yksi minuutti

HIHHIH olit niin suloinen et tiedäkään
kun rummutit innoissasi jalallasi mattoa

kaksi minuuttia

HAHAH en voinut olla hymyilemättä sinulle
kun kerroit upottavista sängyistä
(mikä onkaan plaza suomeksi?)
suklaapuodeista ja siitä kuinka joku
voitti sinut kädenväännössä

kolme minuuttia

senkin söpöliini
mitenhän ihmeessä tulen kestämään
tulevan kesän kun olet poissa

ehkä nyhdän päivänkakkaroista terälehtiä
ja hymyilen auringolle
silittäen kimaltavaa käsivarttani

neljä minuuttia

sormus totesi että minun tunteeni
olivat sekavat

kuin tuulen tuivertamat hiuksesi
kenties sotkuinen huoneesi
mariannedaimpyörremyrsky

koska

Selite: 
I really I mean REALLY like you. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ylisuloinen , jotenkin hirmuisen spontaani :)
Paras kohta on siinä kun tunteet on sekaisin kun toisen hiukset, ihana ! :)

Voi eii kun ihana!! Koko runo maistui juuri tuolta mariannedaimilta :)<3 Söpö, viaton, vaaleanpunainen ihana runo.

''ehkä nyhdän päivänkakkaroista terälehtiä
ja hymyilen auringolle
silittäen kimaltavaa käsivarttani'' ehdottamasti lempikohtani<3

Eloisa ja vauhdikas, aito ja vilpitön vahva runo!

tämä on niin ihastuneen tuntuinen runo, kuin olla ja voi. hauska ja suloinen. erikoinen rakenne, omaperäisyys on aina plussaa :)

Tämä oli todella suloinen ja söpö ja täynnä ihastumisen tunnetta. Minuutit lisäävät vain sitä. Hieno runo kokonaisuudessa.

awwws................ <3
I really I mean REALLY am happy for you :)
niin söpöä. että pamahdan. ah miten ihanan hattaraista ja kermaista ja kaunista ja suloista ja söpöä ja hymyilyttävää ja awwwwwwww..... <3
:)))))))))))))))))))))))))

Todella ihana, söpö ja suloinen <3

oon lukenut sun kaikki runos muutamaan kertaan, ja näistä ei puutu mitään.
nämä on oikeasti niin ihania, että sanat katoaa ja meinaa vain itkettää.
kiitos näistä.

Hiu!

Söpö runo <3

Tuosta kimaltelevasti
käsivarresta tuli kummasti
Edward Cullen mieleen. ;)

Hirmu suloinen! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot