Lintuhäkki

Runoilija Tiitikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lay beside me under wicked sky.



With a sigh you turn away
With a deepening heart no words to say
You will find that the world has changed forever
The trees are now turning from green to gold
And the sun is now fading
I wish I could hold you closer.






 

"Tiitikka, miks sun kaulassa roikkuu lintuhäkki?"

Näinä harmaina päivinä
ajatukset eivät jaksa lämmittää
eivätkä kynttilät, niiden tanssivat oranssit liekit

Loskassa ja räntäsateessa
ajelehdin eteenpäin, minulla on
aurinkoisia sanoja täyteen kirjoitetut kumisaappaat, hupun karvareunukselle ripoteltuja tuhansia kristalleja
ja vapisevat huulet, jääjuovaiset kasvot

smarties-lahjapaperi
on jäänyt vain pöydälle pölyttymään,
auringonkajo huokailee hiljaa kirjahyllyllä

Jokin kuolee, herää henkiin, kuolee taas
ehkä se on silmien siristynyt hymy, ehkä se on omenanvihreä kännykkä
en tiedä

mutta sen tiedän että osan minusta
(sen, jonka sykkimistä sinä ennen kaipasit leikatessasi Amerikan nurmikkoa ja sukeltaessasi pohjasta kourallista hiekkaa)
olet vanginnut häkkiin kuin kolibrin
jonka siivet räpiköivät kultaisia kaltereita vasten
- sinä nielaisit avaimen

Sano ettei minulla ole enää toivoa,
kun tuulenpuuska riepottelee häkkiä,
kunhan vain

let my heart go,
or let this heart be still.

Selite: 
Metallica - Mama Said. Tää kappale soi mun päässä nykyään taukoamatta, ja ihan vaan sen jumalattoman kauniin kitarariffin ja ton kursivoidun lauseen takia. <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot