Aamusta iltaan

Runoilija Tearparadise

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos kaipaus olisi viini, niin ympäripäissäni minä sinua odottaisin."
 

Pitkät aamut
Kupilliset teetä

Vahingossa vaipua haaveisiin

Antaa syksyn vain tulla
Antaa sen tulla!

Kylmyys ei ulotu sisimpääni

Mutta vaihtuvat pian
Ne lämpimät aamut

Pitkiin iltoihin

Tee punaviiniin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, tähän tunnelmaan tuli kaipuu.

Hieno.

tunnelmallinen upea runo,pidin kovasti!

 

Käyttäjän kaikki runot