Syntinen pyhyys

Runoilija Tearparadise

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos kaipaus olisi viini, niin ympäripäissäni minä sinua odottaisin."
 

Käteni tuoksuvat hänelle
ne tarttuivat sohvasta
jonka suonissa virtaa sama veri kuin sinun

Silti en erota sinua pyhästä kolmiyhteydestä

Cuba Librestä

Havana Club silloin kun emme erota sikareita sätkistä

Suudelmasta

Sellainen tulinen, maustettuna syreenien tuoksulla ja espanjalaisella musiikilla
Kastanjetit ja kitara

sekä

Katulampusta

Lovestreetin ja Lonelyroadin kulmassa
laitapuolen kulkijoiden ikuinen tanssikavaljeeri
ainoa valo yössä
vaikka pimeyskin on vanha ystävä

Silti tunnistan kuiskaustesi maun
ja ne maistuvat minun hajuvedelleni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mistä ammennat näitä jänniä sanoja?! Pidin taas.

Piti vain kiittää arvostelusta, mutta pakko sanoa, että kirjoitat huiman hyvin! Tämä on aivan upea.

Lovestreet ja Lonelyroad iskivät erityisesti, tässä on ihanasti persoonallisuutta ja ripaus sellaista valinnanvapautta, että voi melkein samaistua, mutta vain melkein.

Vaikka runo on melko pitkä siinä ei ole tippaakaan ylimääräistä.

SUOSIKEIHIN. :>

 

Käyttäjän kaikki runot