Ajan pyörteissä

Runoilija Tearparadise

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos kaipaus olisi viini, niin ympäripäissäni minä sinua odottaisin."
 

Minun pitäisi tietää
What time is it now?
Etten pääse menneeseen, vaikka pysyisin paikoillani,
olisin liikkumatta.

Kyllä minä tiedän
minä melkein huudan.

Kuulette sen kuiskauksena.

Tulevaisuus..!

Istua sohvannurkassa ja vihata silmiin osuvia auringonsäteitä. (Se on nyt)

Vaikka meidän aikamma on sama,
me koemme sen samana vasta kun seisomme vierekkäin.
And one day we will.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot