Juhlatunnelmaa

Runoilija Tearparadise

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos kaipaus olisi viini, niin ympäripäissäni minä sinua odottaisin."
 

Hei, minä pyydän,
jättäkää salaisuutenne huomiseen,
en jaksaisi niitä nyt.

Laulaja laulaa maailman menosta,
ja lonkero nousee sopivasti,
vain vähän,
päähäni.

Taivas tumma,
missä myytäisiin unta?
Paitsi satukirjojen sivuilla, oi niin.

Jos sen saisin,
heittäisin unihiekat surun ja masennuksen ylle, oi juuri niin.
Olisivatpa ainakin hetken hiljaa.

Tiedän, että näen sinut aivan pian,
ja se saa minut iloiseksi,
onnesta sekaisin.

Tänään on juhlapäivä,
ja nyt juhlitaan!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot