Uni kesäyönä

Runoilija Tearparadise

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos kaipaus olisi viini, niin ympäripäissäni minä sinua odottaisin."
 

Itkuvirret kehräämässä kirkon kattoparruja

Perkeleet koputtelemassa raskaille oville

Ikkunoissa sumuverhot

Maailman kylmän kattona

Kai kaunis neito Luojan tuoma

Kanttorikin kännissä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot