Kuuma kesä ja katupöly

Runoilija Tearparadise

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos kaipaus olisi viini, niin ympäripäissäni minä sinua odottaisin."
 

Et ole nähnyt minua,
mutta tunnet minut silti.
Vaikka et tunnistaisi minua tässä hahmossani,
tiedät,
että katselen sinua aina kun annat maalle ja pilville mahdollisuuden todistaa olemassaolonsa ihanuus.
Enkä vain katsele,
minä myös tunnen samat asiat kuin sinä,
kanssasi.
Sillä myös minä olen sateenkaari
ja myös minä olen auringonpaiste.

Selite: 
You know. ;)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot