Nimetön

Runoilija FairytalePrincess

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi sun täytyi lähteä?

Ja kaikki kaunis tuhota.

Meillä oli niin hyvä yhdessä, miksi sä halusit kokea enemmän.

Mua et voinut ottaa mukaan, et halunnut maailman julmuuden mua koskettaa.

Olisit vain jäänyt tänne mun viereen kulta.

Mut ei, sä halusit antaa palan itsestäsi myös muille.

Kai mun pitää jo hyväksyä, että sä rakastat koko maailmaa, en voi sua enää tässä hetkessä pidättää.

Sä tahdot mennä.

Sä tahdot uskaltaa.

Sä tahdot pelastaa.

Siis mene vaan.

Selite: 
Ystävän pyynnöstä runoiltu. Hänen kihlattunsa halusi lähteä vapaaehtoistyöhön kehitysmaahan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot