Nimetön

Runoilija FairytalePrincess

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En muuta kaipaa, en muuta halua.

Kun arkikin on kanssasi unelmien toteutumista.

Joka päivä rakastan sua enemmän, joka ilta odotan uutta aamua mut syliisi sulkevan.

En tiennyt ennen mitä onni tai rakkaus on. Vieraita sanoja mun elämässä.

Nyt saan olla tässä vieressäsi hymyilemässä.

Kyyneleet on vaihtuneen iloon, epätoivo rakkaudentunnustuksiin.

Uskallan toivoa, että olen aina sun ainoa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvältä sykähdyttävää, niin kaunista ja aitoa rakkautta. Suloisesti kirjoitettu. <3

 

Käyttäjän kaikki runot