Nimetön

Runoilija FairytalePrincess

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinut kun näin, tiesin kukaan muu ei mua enää voi koskettaa.

Kukaan ei voi enää sydäntäni satuttaa tai saada näitä tunteitani sammumaan.

Sinut vain tahdoin ja rakkautein tunnustin pelonsekaisin ajatuksin.

Pelkäsin, että torjut minut, vielä yhden iskun kilpeeni lyöt.

Sinä pelastit minun loukkauksilta, varjelet edelleen pettymyksiltä.

Sinä rakastuit minuun, annat minun rakastaa sinua.

Päivästä toiseen, illasta aamuun uuteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämmin, tunteikas ja toiveikas runo, hyvä

Hehkuu aitoa rakkautta :) Ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot