Nimetön

Runoilija FairytalePrincess

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka ihanalta tuntuukaan kätesi ympärilläni, suudelmasi huulillani.

Pidät minusta tiukasti kiinni, etten katoa, etten särkyisi enää.

Olen kohdannut paljon tuskaa, pelkoa, pettymystä. Olen myös itse syyllistynyt kamaliin rakkaudenrikoksiin.

Nyt on kaikki toisin. Sinä hyväksyt minut heikkouksineni, sillä tiedät, että luotasi enää koskaan lähde en.

Jos vain pidät minusta kiinni. Vielä vähän kovempaa kiinni.

Tahdon vain vajota syliisi, keinua kuin me kaksi olisimme vain yksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot