Nimetön

Runoilija FairytalePrincess

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tätä vieläkään todeksi voi uskoa.
Minulla on rakkautta, toivoa ja iloa.
Mistä saavuit tiedä sitä en, tiedän vain sen, että yksin enää ole en.
Sinä annat minulle kaiken, kannat yli murheiden.
Saatat ilon satamaan, rakkauden rantaan kuljetaan.
Silität ja suukotat, hellästi minua kosketat.
Olet aina lähelläni, rakkaimpani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen runonen. :)

Mielettömän kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot