Pitkän matkan kulkija

Runoilija yksityinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sataa, täällä sataa
Mun järki ei juokse, mutta jalat vielä kantaa.
Aina samaa rataa:
On uskottava hyvään sekä tulevaisuuteen.

Ei sun tarvi enää selittää
Sun ei tarvi enää yrittää
Se on eletty, mutta arpi näkyviin jää
Se kertoo liikaa minusta.

Kuuma aurinko polttaa jo siipiäni
Jatkan, vaikka se tekeekin kipeää niin.
Tahdon lentää ja ihailla rauhassa
Viipyä vielä hetken tässä maailmassa

Juokse täältä kauas
Tän jälkeen on sua vastas uudet kuviot ja haasteet.
Sieltä saat mielenrauhas
Sun täytyy nyt vain lähteä pois eikä odottaa.

Ei sun tarvi enää selittää
Sun ei tarvi enää yrittää
Se on eletty, mutta arpi näkyviin jää
Se kertoo liikaa minusta.

Kuuma aurinko polttaa jo siipiäni
Jatkan, vaikka se tekeekin kipeää niin.
Tahdon lentää ja ihailla rauhassa
Viipyä vielä hetken tässä maailmassa

Pitkä matka jo kulkijaa uuvuttaa -
Ehkä loppua ei koskaan kuulukkaan?
Silitä vielä hetkisen hiuksiani
Älä pelkää, en vain avaa silmiäni.

Selite: 
http://www.youtube.com/watch?v=37HA83BBccg tuolta löytyy video kyseisestä laulusta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot