Kämppisrakkautta

Runoilija yksityinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun soluasuntoni jääkaapin avasin,
niin kauhistuttavan lemun kohtasin:
Oli maito vanhaa pari viikkoo
ja ompussa selvästi jokin liikkui.
Oli kurkku lötkö kuin kastemato
ja tuoremehu haisi kuin kusipato.
Tää keittiö on kuin kaatopaikka,
on keskellä lattiaa tahmanen läikkä.
Jos kämppikset täältä vain muuttaisi pois,
niin varmasti kaikki paremmin ois!!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh hyvä runo, huumorintajuinen.

Heh hyvä runo, huumorintajuinen.

 

Käyttäjän kaikki runot