Yhdessä

Runoilija yksityinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ota mua kädestä kii.
Lennetään kauas täältä pois,
Liidetään yllä kaupungin -
se nukkuu...
Ei tarvi pelätä:
Siellä on ystäviä vain
Kiire ja arkimurheet siellä
pois hukkuu.

Kun katsot pitkään mua silmiin,
kun lepään kainalossa sun
en voisi olla onnellisempi
ja sulle täysin antaudun.
Tää ei voi olla pelkkää huumaa -
tää on niin paljon enemmän
Kun sydän halatessa sulaa
sua rakastan.

Oot mulle läheisin,
oot erityisen tärkeä.
Ei toista samanlaista oo,
kuin sinä.
Pidäthän musta kii
Ei, älä päästä milloinkaan!
En tahtois erota susta ikinä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot