Missä olet

Runoilija yksityinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Missä olet
kun maailman murheet kaatuvat päälle
ja aurinko lakkaa lämmittämästä?
Kun asiaan tottuu
sä ilmestyt jälleen
kuin kaikki olisi ollut vain unta.

Sä pysyt siinä kuin aikoisit jäädä
vaan pimeyden tullen kai olet taas poissa
Kun maailman ilmasta loppuu happi
sä olet jo muualla..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot