Ajatuksia

Runoilija yksityinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miltä tuntuu elää, kun elämästä loppuu järki
Silloin, kun on menettänyt jonkun hyvin tärkeen.
Odottaessa silmät kiinni viimeistä tuomiota
itsestäänselvyydet alkaa kiinnittämään huomiota.

Silloin, kun on unohtanut keneen kannattaa luottaa
Kun on tehnyt toisen puolesta kaiken, mutta suotta.
Laittaessa asioita tärkeysjärjestykseen
tahtoo löytää epäkohtiin hyvän selityksen.

Kulta, haluan olla sun kaa, sua rakastaa
Rakentaa yhteisen talon, perheen perustaa.
Aion pitää susta kiinni, enkä päästä irti.
Vaikka meille kävis kuinka, rakastan sua silti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hieno, varsinkin tuo loppu!<3 :)

Kaunis... Toiseksi viimeinen rivi herättää hieman rosoisen ajatuksen, nimittäin, joskus sitoutuminen (mikä on äärimmäisen hyvä asia ja nykyaikana aivan liian harvinaista) kääntyy sitomiseksi, jolloin se ei enää ole rakkautta. Rakkaus hyväksyy myös sen että toinen saa mennä... Silloin on itselläkin sopusointu elämän järjettömyyksien keskellä, olkoonkin että joskus tekee aivan sietämättömän, sietämättömän kipeää... Hyvä runo ja hieno lopetus koskettava.

Ihan runo varsinkin tuo viimeinen säkeistö! :)

 

Käyttäjän kaikki runot