taipumaton

Runoilija saattaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aamuyöllä

sanat pyörittävät mieltäni,

joka tuhriutuu pollockin tekeleeksi

kai kantaa jossain kirkkaudessaan viljaa

istun hiljaa

van gogchin tähtikirkas yö seinälläni

sisälläni huomisen pelkojen

kasvava valta

ne ei tahdo minua

ne tahtovat teon,

jonka pitäisi olla picassoa

dalia tottakai

mutta se olen vain minä

yksi elämä aikaa

rakentaa mieleen selkeys

tai tylsällä kynällä piirtää

taiteeksi taipumatonta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot