ennen kaikkea oli mustaa

Runoilija saattaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
tavallaan haluaisin
että kaikki maailman taulut
olisi maalattu, laulettu laulut

tavallaan maailma valmiina
tässä ja nyt minä sen päällä
kruununa, yhdessä kuvassa
aurinko ja jumala

ja tähdet
yksi kerrallaan, mutta samalla
kaikkeus haluamallaan tavalla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot