katuvanat

Runoilija saattaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
katuvalot katsellessaan minua
katuvanat takanani
katuvana en ole
vaikkei aamu sieltä vielä
nouset päähäni nouse
au
rin
ko
yksitellen tekee meistä
kahdesta yhtä
ja yhdestä häviää yhdessä
säteet tähtiin
hetkessä

kädet ristissä
onneksi on voimanani
sinä
siinä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot