Asemallani

Runoilija Kuulastaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rautaiset janat maata vasten
sieltä väleistä puskee jo kesän merkkejä
sähköiset matelijat minuuttiaikataululla
Suomea etelästä pohjoiseen
lännen kautta itään

kehittymättömät maakunnat ohittaen
ihmiset laiturille heiluttamaan jättäen
asemalleni vielä hetkeksi pysähtyen
ja muuttotappion kyytiin ottaen
kohti pääkaupunkia juna jatkaa nauraen

Kesäilta tuoksuu vielä hetken tervalle
se tuo lapsuuden lähemmäs
vaikka allani asematunneli kaikuu
tyhjiä askelia ystävää etsien
kaikki ovat vain matkalla
kohti kotia, kohti työtä
kohti koditonta työttömyyttä

Näen kaupunkini parempana
paikkana toisaalta palatessani
vaikka näenkin sen saman harmauden
niinhän se on muuallakin
olen vain siellä missä on hyvä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minunkin lapsuudessani oli junarata vieressä. Näinhän se menee. Hyvää Syntymäpäivää sinulle!---<-@

Hienoista aluepolittiista kannanottoakin. Hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot