Eteenpäin muistosta

Runoilija Kuulastaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ääriviivaton hahmo sumuisen veden
äärellä nousuveden aikaan
varpaat kastuvat siinä samassa paikassa
minne vesi ei äsken
riittänyt

linnut pitävät konserttia joka kaikuu
veden pinnasta
kuin peiliin katsomalla
ääni huhuilee ihmistä mukaansa
toisten maailmaan peremmälle astumaan

usva heittää viitan ylleen
antaa muistoille hyväksyttävän muodon
joita taivas kantaa sinun mukanasi
vielä huomennakin
äärettömyys on vain niin kaukana
tästä hetkestä

Veden pinta rikkoutuu
pienellä pisaralla
taivaasta ojennetulla
kuin hellän vahva kätesi
joka minut aamuisin herätti

hiekanmurut ovat kosteita hetki hetkeltä
pimeyteen sulautuu ääriviivaton hahmo
muistot ovat edelleen mutta
pian aika on hänen puolellaan
tästä eteenpäin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot