Taivaanrantoja hyväilevät tunturilaineet

Runoilija MariaBee

valuutti valkeaansa yö, 
läpikuultavan kuulaana
kaarsi kaipuuni 

    kauniiksi, 
     kuruissa kulkemaan

katseesi kajossa
vaelsi vaarojen ylle,
keveänä solisi kaste

    kosketus aamun, 
     pehmeintä purppuraa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan keveä kuin keijun tanssi, kesäyön Lapin unelma on runosi. Pidän.
Oi mikä otsikko! yksinään jo kuin runo :) Pehmeää ja eteerisen kaunista kuvaa maalaavat sanasi. Pidin todella paljon.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot