Eikä sillä laivalla ollut nimeä

Runoilija MariaBee

siihen aamuun se saapui
kun aurinko katsoi alempaa,
kuin olisi ollut liian väsynyt
päiväksi nousemaan

ja kun ne aavaa puhkovat aallot
kirjoivat sen kylkiin merten kohinaa,
ja sen keulassa pisarapyörteet
keinuttivat valkoisia vaahtohuntujaan

silloin minun tuuleni taipui,
kääntyi kohti, sitä rannatonta ulappaa,
josta ne purjeet kaiketi 
olivat tulleetkin kertomaan

ja kun se meni, 
ei se jättänyt 
jälkeensä 
vanaakaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa kerrontaa, vielä se aurinko alkaa paistamaan. 
Ihan tajuttoman upea runo! 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot