Kaipaus

Runoilija tuomittu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Masennus, parannus, diagnoosi, tahto, yritys, epäonnistuminen, uusinta, hymy liimattuna, sisin palasina.
 

Siniset silmät,
kaikuvat mielessäni.
Olet siinä,
olet poissa.
Seinillä huojuu varjosi.

Tule takaisin, kuiskaan.
Vastauksena kello,
rytmikkäästi tikittäen.

Vaivun rauhattomaan uneen,
uneen, jossa on viipyileviä varjoja.
Uneen, jossa kaikki on mahdollista.

Selite: 
Ikävä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot