Pimeä tie

Runoilija tuomittu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Masennus, parannus, diagnoosi, tahto, yritys, epäonnistuminen, uusinta, hymy liimattuna, sisin palasina.
 

Olo onkuin sokealla.
Jalat harhailevat polulla.
Mikään ei onnistu.
Olen unohtanut oikean ja väärän eron.

katson tulevaisuuteen.
Näen vain tyhjyyden.
Tyhjyyden päässä valoa,
mutta sinne on pitkä matka

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot