Luottamuspula

Runoilija tuomittu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Masennus, parannus, diagnoosi, tahto, yritys, epäonnistuminen, uusinta, hymy liimattuna, sisin palasina.
 

suhteellisen paska fiilis,
meni tästä elämästä viimenenki idis.
muistot uudet miettiä saa,
kun saa tietää totuuden.

horoskooppi suhteellisen oikeassa,
kertoi asian jolle silloin oli heti nauramassa.
myöhemmin, tajuaa,
totta se oli, vaikka tuottaakin tuskaa.

tunteet sekaisin, voiko luottaa?
miksi luotin väärään ihmiseen?
miksi en tajunnut totuutta.
ajatukset saavat uutta suuntaa.

Selite: 
sain tietää että yksi lähimmistä kavereista on valehellu puoli vuotta olevasa mun hyvä kaveri...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot