elämän kartta

Runoilija tuomittu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Masennus, parannus, diagnoosi, tahto, yritys, epäonnistuminen, uusinta, hymy liimattuna, sisin palasina.
 

Mietin, miksi näin?
Miksi elämän täytyy mennä niin väärinpäin?
Voisiko välillä olla helpompaa, pyydän.
Odotan vastausta. En tiedä mistä.

Navigaattori ohjaa lyhintä reittiä,
joka aina osoittautuu vaikeimmaksi.
Miksi? Miksi en löydä oikeaa polkua?
Matka jatkuu. Etsin uutta maamerkkiä.

Välillä kartta on oikeinpäin.
matka sujuu ja otan juoksuaskeleita.
Mutta muutama askel,
ja kanto lennättää nurin.
Taas ollaan alussa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot