laitoksessa

Runoilija tuomittu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Masennus, parannus, diagnoosi, tahto, yritys, epäonnistuminen, uusinta, hymy liimattuna, sisin palasina.
 

Et välttämättä pysty kaikkea ohjaamaan,
et oo välttämättä laivassas kapteenina.
Sun täytyy luottaa johonki parempaan,
ottaa vastaan neuvoja, olla ohjattavana.

Muista kuunnella sydäntäsi,
sydämen rinnalla aivojasi.
Kerro ystäville, toimi neuvojen mukaan.
Niin ollen et juutu liejuun, mutaan.

Jos unohtuu tulevaisuudesta luotto,
on tervettä ottaa arjesta irtiotto.
Lähteä paikkaan, jossa on parempi,
tuntemaan että elämä edistyypi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot