vääristynyt

Runoilija merienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2023 14:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.7.1995

Kummallista haihattelua.
 

Älä tule koputtamaan
Sieluni ikkunaa
En jaksa avata ovea

Minä olen nurinkurinen
Vääristynyt tyttösen kuva
Kummajainen peilistä
Katsoo minua aamuisin

En tunnista enää ystäviäni
En muista miten halataan
Lakkasin olemasta
Mutta hymyillään kun tavataan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan lohduton. Minä tunnen samojn.

 

Käyttäjän kaikki runot