minun tarinani

Runoilija merienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2023 14:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.7.1995

Kummallista haihattelua.
 

Katso tuota tyttöä
Kuiskaa hänelle jotakin
Pitele hetki sylissä

Ota häntä kädestä
Ja pyydä kertomaan
Miltä onnellisuus tuntuikaan

Muistuta häntä
Kuinka kukaan ei koskaan
Saa ehjää sydäntä särkeä

Ennen kaikkea
Kerro kuinka hän on tärkeä
Niin että muistan sen vielä vuosienkin päästä

Selite: 
Pienen ja ison tytön välissä ehti tapahtumaan liikaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot