Nimetön

Runoilija merienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2023 14:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.7.1995

Kummallista haihattelua.
 

älä koske särjettyä
anna minun vain murentua
kaikessa rauhassa

jätin lapun eteiseen
"taivaassa tavataan"
siinä sanotaan
liian suttuisella käsialalla

viikkasin lakanat aamulla
vaikka sanoitkin ettei tarvitse
mutta minä halusin vain tuntea
vielä viimeisen kerran

et toivonut minun muuttuvan
minä en vain pitänyt itsestäni
ja se on täysin oma ongelmani
eikä minun tarvitse pyytää anteeksi
ja siltikin minä pyydän

en uskonut satuihin, prinsessoihin
enkä varsinkaan onnellisiin loppuihin
olin vain hieman liian hauras

kiitos kun jaksoit uskoa
enemmän kuin minä ikinä
olit vahva olit oikea
minulle aivan liian hyvä

ehkä olin jo syntyjään rikki
kehityskelvoton olento
kykenemätön tulemaan valmiiksi

kun tänään suljen oven
lukiten sen, hukkaan avaimen
juoksen sinne minne et voi tulla
älä muista minua heikkona
muista minut vain aitona

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisenkaunis luovuttamisen tunnelma.

 

Käyttäjän kaikki runot