auttakaa minua

Runoilija merienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2023 14:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.7.1995

Kummallista haihattelua.
 

Auttakaa
tyttö tarvitsee terapiaa
Psykoanalyysin
Ja reseptin Voxraa

Mikä ahdistaa?

Riittämättömyys
kateus masennus
alemmuuden tunne ja kaipaus

Sydän ei jaksa enempää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo..

 

Käyttäjän kaikki runot