sankaritar

Runoilija merienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2023 14:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.7.1995

Kummallista haihattelua.
 

Jos kasvatat naisesta soturin
Luot pedon maailmaan
Tunteiden myrskyissä ei tunneta
Oikeaa vihollistakaan

Naisen aseita ovat
rakkaus ja hillitön kaipuu,
sinne syvimpään eivät yllä
miekka, keihäs tai taikuus

Kuka pelastaa urhean soturin
Kun jäljellä ei ole enää elämää,
Pois kaikki on tuhottu
Ei seiso ritaria ainutta yhtäkään

On aseet vihdoinkin murrettu
Sydän, rakkaus ja toivo.
Vaan yksinäisenä sankari
Elää onnellisena, voiko?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot