elämähän jatkuu

Runoilija merienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2023 14:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.7.1995

Kummallista haihattelua.
 

Elämä jatkuu
Niin sen on oltava
Se on se luonnonlaki
- alpha ja omega

Minä kasvan aina
Eteenpäin eteenpäin
Vuodet eivät odota
Ne tahtovat jatkaa

Onko huominen sen arvoinen
Yksinäisyyden
Tyhjyyden
Ikuisen kaipauksen

Tietäen että juuri se mennyt
Oli parempaa kuin kymmenen seuraavaa

Mutta elämä jatkuu
Niin sen on oltava
Minä olen vain tyttö
Ehkä vahvempi jo huomenna.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot