Historiaa

Runoilija sentence

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mistä on pienet tytöt tehty,
ei kaardemummasta ainakaan.
Tätä mietin ullakolla,
päädyin päiväkirjani avaamaan.

Miten voikaan tyttöpieni,
kolmentoista vasta vain
Huutaa niin yksinäisyyttään,
palan kurkkuuni siitä sain.

Elokuussa virheitä luettelin,
Syyskuu toi ensirakkauden.
Lokaa sataa, marras joulu,
pois vei sen rakkauden.

Vanhan päiväkirjan sivut palaneet,
savun haju niistä pistää - tuo muistot uudelleen.
Mietin että mun rinnalla varmaankin
on kulkenut se vahva enkeli,
muuten tässä enää olis en. x2

Mistä on pienet tytöt tehty,
tahdonvoimasta ainakin.
Itsepäisenä näyttäydyin,
kuuntelijaa kaipasin.

Askel toisen eteen yksin,
suojatiellä tallustin.
Sateenkaaren tuolle puolen,
unissani matkasin

Vanhan päiväkirjan sivut palaneet,
savun haju niistä pistää tuo muistot uudelleen.
mietin että mun rinnalla varmaankin
On kulkenut se vahva enkeli,
muuten tässä enää olis en. x2

Rikkinäinen pesä ei voi vahvaa pohjaa antaa,
lintu heiveröisin putoaa.

Vanhan päiväkirjan sivut palaneet,
savun haju niistä pistää - tuo muistot uudelleen.
Mietin että mun rinnalla varmaankin
on kulkenut se vahva enkeli,
muuten tässä enää olis en. x2

Selite: 
Löysin vanhan päiväkirjan ja järkytyin, kuinka pohjalla pieni tyttö onkaan voinut olla. Ja kestää sen. Huh. Ei nyt ehkä maailman hienoin nimi.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot