Kuljet pois

Runoilija sentence

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljet tien toiselta puolelta,
niin lähellä, mutta niin kaukana.
Näen sut hyvin, koitan ottaa kiinni.
Kiihdytät tahtia, et haluu mua sinne.
Joskus kun sataa, hukkaan hahmosi,
pilvien jälkeen löydän sen taas.
Risteyksissä saatan hetkeksi kadottaa,
Sydämesi vahingossa pudottaa.

Kuljet tien toiselta puolelta,
niin lähellä, mutta niin kaukana.
Pimeän tullen en aina tiedä,
mistä käännyit, annan uskoni viedä.
Vaikka väärää ihmistä seuraisin,
aina luokses palaisin.
Et sä mua nää, kävelen niin kaukana,
toisella puolella, aivan takana.

Kuljet tien toiselta puolelta,
niin lähellä, mutta niin kaukana.
Anteeksi siitä et lähdin toiseen suuntaan,
Hymyile mulle, katso ees kerran taa.

Kuljet tien toiselta puolelta,
Sydämellä, rakkaudella Kristiina.

Selite: 
Ystävälle tehty laulu. Oot älyttömän rakas~
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin nätisti kirjoitettu omistus.
Kyllä tämän pianolla soitettuna saisi uudelle tasolle nostettua :) Se menisi luihin ja ytimiin.
Pidin

 

Käyttäjän kaikki runot