Paperinukke

Runoilija sentence

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten paperinukke voi olla niin rakas,
aina uudelleen sen kirjoitat takas.
kun tarina pakottaa tappamaan,
et silmiä kuivaksi mitenkään saa.

Mä maalasin itse sen musteen.
Mun sydän kuiskasi korvaani tarinan sen.
Sisältä pään, sanakirjasta mielen,
paperille liimasin kärjellä kielen.

Mä luulin että se oli vaan uni,
mielikuvituksen värittämä muisto kai tuli,
Kun heräsin, keksin että kirjoitan sen,
huomaamatta jätin tyynyyn valtameren.

Miten paperinukke voi olla niin rakas,
aina uudelleen sen kirjoitat takas.
kun tarina pakottaa tappamaan,
et silmiä kuivaksi mitenkään saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot