Prinsessa

Runoilija sentence

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuka meille kortit jakoi,
ketä syyttää saan.
Miksi rouva kaksitoista,
on heikoin päällä maan.

Musta pata jätkä kuule,
mikä saa sut tajuamaan.
Avaa silmäs, katso eteen
oot liian hyvä katoamaan.

Mä oon tässä,
kun sä vain katsoisit.
Mä oon tässä.

Mitä jos ei hän herää
kuin prinsessa,
sadan vuoden unesta.
Jos elämä ei anna toista erää,
nukutaan yhdessä,
eletään unessa.

Kerran kuulin lääkärin sanovan,
että herättää voi mut vain.
Tutun ääni, rakkaan kosketus,
siitä mieleeni sinut sain.

Mä oon tässä,
kun sä vain katsoisit.
Mä oon tässä.

Mitä jos ei hän herää
kuin prinsessa,
sadan vuoden unesta.
Jos elämä ei anna toista erää,
nukutaan yhdessä,
eletään unessa.

Kaksin kaukana hiekkarannalla,
sydäntä piirretään hiekkaan varpailla.
Kaksin kaukana auringonlaskussa,
jäädään tähän vaan.

Mitä jos ei hän herää
kuin prinsessa,
sadan vuoden unesta.
Jos elämä ei anna toista erää,
nukutaan yhdessä,
eletään unessa.

Kuka meille kortit jakoi,
ketä syyttää saan.
Musta pata jätkä kuule,
oot liian hyvä katoamaan.

Selite: 
Ensi vuoden toukokuussa ensi-illan saavan musiikkinäytelmän yksi biisi :---)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hennot, herkät sanat, tunne välittyy kyllä. Riimit toimivat. Aiheeltaan varmasti jokaista koskettava. Sopivan tuntuinen lauluksi, näin luetun perusteella arvosteltuna.

Hennot, herkät sanat, tunne välittyy kyllä. Riimit toimivat. Aiheeltaan varmasti jokaista koskettava. Sopivan tuntuinen lauluksi, näin luetun perusteella arvosteltuna.

 

Käyttäjän kaikki runot