sydämellä Juulia

Runoilija sentence

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anteeksi, etten taaskaan oo
saanut mitään aikaiseksi.
Joka ilta tartun kynään,
mutta ajatus jää ainaiseksi.
Kohta pääset jo vapaaksi,
lupaathan olla ihmisiksi.
Anteeksi, etten taaskaan oo
saanut mitään aikaiseksi.

Mitä sulle kuuluu,
täällä kaikki on hyvin.
Rakkaudella siskosi,
sydämellä Juulia

Mikset sä jo vastaa,
ootko vihainen.
Odotan mä lasta,
tahdon kertoo sulle sen.
Haluun että tiedät,
Aleksiksi ristitään.
Mikset sä jo vastaa,
ootko vihainen.

Mitä sulle kuuluu,
täällä kaikki on hyvin.
Rakkaudella siskosi,
sydämellä Juulia

"Olemme tulleet tänne kunnioittamaan Aleksi Jeremia Väisäsen muistoa"

Rakas pikkusisko,
olen pahoillani.
En vain jaksa enempää,
en pysy aloillani.
Älä syytä itseäsi,
vika minun yksin on.
En kaipaa sinun sääliäsi,
mun aika tullut on.
Rakas pikkusisko,
olen pahoillani.

Hyvästin nyt jätän,
pidä huolta äidistä.
Rakkaudella veljesi,
sydämellä Aleksi.

Kolmen kirjeen verran postimies toi takaisin,
et koskaan saanut kuulla uutista.
Mut toivon että suojelet sä meitä sieltä käsin,
Voi rakas velikulta, kaipaan sua niin.

Mitä sulle kuuluu,
täällä kaikki on hyvin.
Rakkaudella siskosi,
sydämellä Juulia

Selite: 
Osaksi totta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Luen tän uudestaan ja uudestaan, niin pysäyttävä. Kylmät väreet ei jätä miua rauhaan. Olisi ihanaa kuulla tämä laulettuna, itkisin varmaan. Äärettömän surullista ja kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot