Imanti

Runoilija Varpushaukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kunnes ihmisäänet herättävät meidät, ja me hukumme."
 


Herättyäni sain kuulla olevani Cartagenassa
takanani sata meripeninkulmaa ja
rasiallinen purutupakkaa
nyt vailla merkitystä

Lyijykaivoksen luona tapasin nomadin,
paljasjalkaisen, vaaleaan pellavaan verhotun

Pengermän varjossa kuunteli tarinaani
suljetuin kasvoin, kirjoitti sanoja hiekkaan
savipiipun varrella,
vanhalla kielellä

kysyi, mitä minulle tapahtui

Vastauksen sijaan annoin takkini kahdesta dublonista,
kiristin olkavyön ja käännyin lähteäkseni

puolipäivän levon aikaan
ilmassa jotakin tuttua
kun kauppiaat satamassa ovat vaiti

ja unet
aina yhtä kaukana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Omaperäinen, hieno runo. Pidän.

Aja halki kevyesti!

Hienoa!

Tässä runossa matkalla, läpi aavikon, valtameren ja oman itsensä. Matkalla jonnekin, jonne on pakko lähteä. Kaunista omaperäistä runoutta!

 

Käyttäjän kaikki runot